Zondag 15 september 2024

10.30 - 13.00 in Laren

Ganga Hoogendoorn: "Leven van Prana"

Leven van Prana

Het concept van het 21-daagse prana proces is dat de lichaamsenergieën opnieuw uitgebalanceerd worden volgens de originele blauwdruk van de mens. Daarna is het niet langer noodzakelijk om te eten of te drinken; de kosmische levensenergie, die overal is, is voldoende.

De eerste week van het pranaproces wordt er niet gegeten of gedronken. Althans, op het fysieke vlak. Want je verplaatst je bron naar een hogere bron of dimensie. Ganga: “Want wat je normaal uit voedsel haalt kun je uit prana halen. Eigenlijk ligt de verandering in je denken. Je fysieke lichaam maakt namelijk geen onderscheid tussen wat fysiek is en wat pranisch voedsel is. Dus als jij en ik het vertrouwen hebben dat er pranisch voedsel is, dan is het er onmiddellijk.”

De nacht na de derde dag vindt de verandering van het DNA plaats. Het DNA dat gericht is op fysiek voedsel wordt omgezet naar pranisch leven.

Ganga: “Tijdens het pranaproces realiseer je je dat je het lichaam niet bent, je bent alleen maar geest. Daarnaast wordt het lichaam ook nog eens energieker en gezonder. In de tweede en derde week voel je je energie langzaam terugkomen.”

Gezamenlijke transformatie Volgens Ganga zijn we hier allemaal voor transformatie. Nu gaat het erom dat ze haar ervaringen deelt met anderen. Een jonge Indiase meester drukte Ganga op het hart om veel kenbaarheid aan het proces te geven en om er zoveel mogelijk mensen in te begeleiden. Dit, omdat er in de toekomst grote veranderingen op komst zijn. Inmiddels begeleidt Ganga anderen bij het pranaproces en gebruikt daar naast meditatie, massage en gebed ook transformatieve teachings bij. Er hoeft volgens haar maar een klein percentage mensen te zijn die het oppakt.

Wat haar betreft is vertrouwen op God nodig. Ganga: “Als je niet op God vertrouwt, hoe doe je dan het pranaproces? Ik heb iets overleefd wat ik volgens de huidige medische kennis niet had kunnen overleven”.

“Als je van prana gaat leven, komt er meer stilte in je systeem. Door de stilte verandert alles, ook de sociale contacten. In de tijd selecteert zich dat uit. Als je het pranaproces hebt gedaan, betekent dat niet dat je niet (meer) eet. Het betekent alleen dat de bron is veranderd.”

Maar prana is meer dan alleen dat voor Ganga. Achter het pranaproces ligt een nog een heel andere wereld. “Prana kan de wereldhonger op heffen. Het kan mensen verlichting brengen. Het kan heel veel patronen doorbreken. Het is absoluut een start voor vrede. Het doel van het pranaproces is wakker worden!”

Meer informatie op www.gangahoogendoorn.nl

Was vroeger de stilte van de kerk rustgevend, later bracht de yoga haar rust. In India kreeg ze haar naam “Ganga”, riviergodin van de Ganges, vrij vertaald “Godin van de stroom des levens”.  Sinds ze deze naam draagt, ervaart ze de werking ervan. Ze is de grondlegger van de Transformatieve Yoga. 
Ganga geeft regelmatig cursussen en lezingen in het land en runt haar eigen Yoga Retreat Centre in Leur.

Deelnemen?

Klik hier voor Lezing in de zaal € 15.00

Klik hier voor On Line Deelname € 15.00

Klik hier voor Aanmelden en betalen aan kassa

Ganga-Hoogendoorn

Ganga Hoogendoorn

Ganga Hoogendoorn

Transformatieve Yoga

Transformatieve Yoga - Ganga Hoogendoorn

Dit boek is nog tweedehands verkrijgbaar

Contact

T: 0621595191
E: ganga.hoogendoorn
@gmail.com
Wezelseveldweg 1A
6615AC Leur
Nederland

Scroll naar boven