Voorwaarden

Annulering- en restitutiebeleid

Wij begrijpen dat er situaties kunnen zijn waarin u een lezing moet annuleren. Daarom hebben wij een annulering- en restitutiebeleid opgesteld om u te helpen in dergelijke gevallen.

Om in aanmerking te komen voor restitutie, dient u uw annulering minstens 24 uur voor aanvang van de lezing door te geven. Indien u binnen deze termijn annuleert, kunnen er kosten in rekening worden gebracht.

We raden u aan om tijdig contact met ons op te nemen via het volgende e-mailadres: info@werkgroepdenieuwemens.nl om uw annulering door te geven en eventuele restitutieafhandeling te bespreken.

Technische vereisten

Bij online deelname aan onze lezingen, zijn er enkele technische vereisten waaraan u moet voldoen. Deze vereisten zorgen ervoor dat u de lezing probleemloos kunt bijwonen en optimaal kunt profiteren van de inhoud.

Een stabiele internetverbinding is essentieel om de lezing zonder onderbrekingen te kunnen volgen. Daarnaast raden we aan om gebruik te maken van een laptop of pc voor een optimale gebruikerservaring.

Specifieke software, Zoom, is vereist zijn om toegang te krijgen tot de lezing. Zorg ervoor dat u deze software vooraf installeert en test om eventuele technische problemen te voorkomen. Indien u geen Zoom heeft geïnstalleerd, dan zal bij starten van de link naar de online lezing automatisch de installatievraag worden gesteld.

Online deelname

De link naar de online lezing is persoonlijk. Het is niet toegestaan deze te delen.

Intellectueel eigendom

Wij hechten veel waarde aan het beschermen van auteursrechten en eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud van onze lezingen. Alle informatie en materialen die tijdens de lezing worden gepresenteerd, blijven eigendom van Werkgroep De Nieuwe Mens en/of de spreker/spreekster.

Het is niet toegestaan om de inhoud van de lezing te kopiëren, reproduceren, verspreiden of op enige andere wijze te gebruiken zonder schriftelijke toestemming van de eigenaar van het intellectuele eigendom.

Feedback en evaluatie

Uw feedback is voor ons van onschatbare waarde. Het stelt ons in staat om onze lezingen te verbeteren en aan te passen aan de behoeften en verwachtingen van onze deelnemers.

Indien van toepassing, kunt u feedback geven over de lezing door een e-mail te sturen naar ons secretariaat via info@werkgroepdenieuwemens.nl Uw feedback zal vertrouwelijk worden behandeld en gebruikt worden om onze lezingen te evalueren en te verbeteren.

Als u nog vragen heeft over onze voorwaarden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder.

Scroll naar boven